WAE reverse telnet problem

Unanswered Question
Jun 12th, 2012

Hi,

I am trying to set up a reverse telnet from a Router's Aux port to WAE694's console port.., but failed.. 

Here is the log,

2012 Jun  4 02:39:56 HOCLWAAStest1 PAM_unix[6051]: %WAAS-UNKNOWN-3-899999: ### pam_unix: pam_sm_authenticate bad username [ 2012, DECEMBER 21 ] (wired time)

2012 Jun  4 02:39:47 HOCLWAAStest1 PAM_unix[6017]: %WAAS-UNKNOWN-1-899999: ### pam_unix: _unix_verify_password check pass; user unknown

2012 Jun  4 02:39:47 HOCLWAAStest1 login[6017]: %WAAS-UTILLIN-5-801060: Access has been denied for user 'Username: ' from 'localhost': Invalid local user.

The username and password are verified by console in this 694 directily..     By looking at the log,  the user is 'Username:' and not be the real one 'admin' which I put in.. 

thanks

Ryan

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating: 0 (0 ratings)
ryanleech_cisco Tue, 06/12/2012 - 16:00

Again,

Below is the login info,

#telnet 1.1.1.1 2001

Trying 1.1.1.1, 2001 ... Open

2012, DECEMBER 21

User Access Verification

Username:

Username: admin

Password:

Rejected

Username: admin

Password:

Rejected

[Connection to 1.1.1.1 closed by foreign host]

Wired time  since the WAE'S clock is good..   By the way, ther version is 4.4.7...   Thanks in Advance..

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted June 12, 2012 at 3:10 PM
Stats:
Replies:1 Avg. Rating:
Views:310 Votes:0
Shares:0
Tags: No tags.

Discussions Leaderboard