×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

ASR1006 LDP Issue

Unanswered Question
Jun 16th, 2012
User Badges:

Hi All,


I have a dozen of ASR's and having LDP problem between two of them: one ASR1006 and one ASR1001 over an inter-metro WAN. The LDP session is broken every now and then, even though the OSPF between them has no adjacency issues. All other LDP sessions between the adjacent routers are working fine.


Here is the LDP discovery details when the session is down. Both are transmitting hellos but neither are receiving. What are the possible causes of this? How to troubleshoot? We initially thought of the IOS issue, but have upgraded from 15.1(2)S1 to 152-2.S without resolving the problem.


-----------------------------------------------In ASR1001:

sh mpls ldp discovery d

Local LDP Identifier:

    172.16.33.3:0

    Discovery Sources:

    Interfaces:

        GigabitEthernet0/0/0.1 (ldp): xmit                   <-------------problem session

            Enabled: Interface config

            Hello interval: 5000 ms; Transport IP addr: 172.16.33.3

            Clients: IPv4

        GigabitEthernet0/0/0.2 (ldp): xmit/recv

            Enabled: Interface config

            Hello interval: 5000 ms; Transport IP addr: 172.16.33.3

            LDP Id: 172.16.33.4:0

              Src IP addr: 172.16.32.10; Transport IP addr: 172.16.33.4

              Hold time: 15 sec; Proposed local/peer: 15/15 sec

              Reachable via 172.16.33.4/32

              Password: not required, none, in use

            Clients: IPv4

        GigabitEthernet0/0/0.3 (ldp): xmit/recv

            Enabled: Interface config

            Hello interval: 5000 ms; Transport IP addr: 172.16.33.3

            LDP Id: 172.16.33.8:0

              Src IP addr: 172.16.32.29; Transport IP addr: 172.16.33.8

              Hold time: 15 sec; Proposed local/peer: 15/15 sec

              Reachable via 172.16.33.8/32

              Password: not required, none, in use

            Clients: IPv4

-----------------------------------------------In ASR1006:

sh mpls ldp discovery d
Local LDP Identifier:
    172.16.33.1:0
    Discovery Sources:
    Interfaces:
        GigabitEthernet0/0/0 (ldp): xmit/recv
            Enabled: Interface config
            Hello interval: 5000 ms; Transport IP addr: 172.16.33.1
            LDP Id: 172.16.33.2:0
              Src IP addr: 172.16.32.2; Transport IP addr: 172.16.33.2
              Hold time: 15 sec; Proposed local/peer: 15/15 sec
              Reachable via 172.16.33.2/32
              Password: not required, none, in use
            Clients: IPv4
        GigabitEthernet0/0/7.1 (ldp): xmit     <---------------problem session
            Enabled: Interface config
            Hello interval: 5000 ms; Transport IP addr: 172.16.33.1
            Clients: IPv4
        GigabitEthernet0/0/7.2 (ldp): xmit/recv
            Enabled: Interface config
            Hello interval: 5000 ms; Transport IP addr: 172.16.33.1
            LDP Id: 172.16.33.10:0
              Src IP addr: 172.16.32.37; Transport IP addr: 172.16.33.10
              Hold time: 15 sec; Proposed local/peer: 15/15 sec
              Reachable via 172.16.33.10/32
              Password: not required, none, in use
            Clients: IPv4


Thanks in advance.


Larry

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion