UCCX 8.5.1 corrupt web interface

Answered Question
Jun 27th, 2012

Hi All,

We have a customer running UCCX 8.5.1.11002-22, this has been fine for ages, all of a sudden the web interface is misbehaving! (see below screen shot) We are running in HA and this has happened on both servers!

Any ideas?


Matt

ccx.png

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by Aaron Harrison about 1 year 9 months ago

Hi

That looks like it might be a browser issue to me - not allowing javascript or something? Have you tried an alternate browser?

If not, try restarting Tomcat but it's unusual for both servers to fail like that.... more likely the browser.

Aaron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating: 5 (1 ratings)
Correct Answer
Aaron Harrison Wed, 06/27/2012 - 04:49

Hi

That looks like it might be a browser issue to me - not allowing javascript or something? Have you tried an alternate browser?

If not, try restarting Tomcat but it's unusual for both servers to fail like that.... more likely the browser.

Aaron

mmoulson1 Wed, 06/27/2012 - 07:39

Thanks Aaron,

Installed Firefox worked fine! Then reset Internet Explorer settings back to factory defaults, works ok on there again now!

Good old Bill Gates!

Matt

ashrus7809 Wed, 06/05/2013 - 07:08

Hi All,

I am facing a similiar issue, but the web page is not at all opening, its keep trying. I have restarted the Tomcat but no luck.

any idea?

Thanks,

Ashraf

Gergely Szabo Wed, 06/05/2013 - 11:46

Hi,

are you able to telnet in to UCCX IP TCP port 80? Does a console open?

G.

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted June 27, 2012 at 4:12 AM
Stats:
Replies:5 Avg. Rating:5
Views:465 Votes:0
Shares:0
Tags: uccx8
+

Related Content

Discussions Leaderboard