Issue with ISM-SRE-300-K9 (used for CUE) module on Cisco 2921 CME router

Unanswered Question
Jul 18th, 2012
User Badges:

Hi team,


We have just purchased a new Cisco 2921 router for Call manaegr express. The router has ISM-SRE-300-K9 module installed on Slot 0 for Cisco unity express. We have initially verified that the module status was fine yesterday. But after we rebooted the router for some other purpose, we see some issue with the ISM-SRE-300-K9 module, it is not being detected.


cme2-test.mjv.shaw.net#sh inv

NAME: "CISCO2921/K9 chassis", DESCR: "CISCO2921/K9 chassis"

PID: CISCO2921/K9      , VID: V06 , SN: FGL162212WP


NAME: "VWIC3-2MFT-T1/E1 - 2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1 on Slot 0 SubSlot 0", DESCR: "VWIC3-2MFT-T1/E1 - 2-Port RJ-48 Multiflex Trunk - T1/E1"

PID: VWIC3-2MFT-T1/E1  , VID: V01 , SN: FOC1622037R


NAME: "2nd generation four port FXO voice interface daughtercard on Slot 0 SubSlot 1", DESCR: "2nd generation four port FXO voice interface daughtercard"

PID: VIC2-4FXO         , VID: V04 , SN: FOC162071P4


NAME: "PVDM3 DSP DIMM with 32 Channels on Slot 0 SubSlot 4", DESCR: "PVDM3 DSP DIMM with 32 Channels"

PID: PVDM3-32          , VID: V01 , SN: FOC16055S25


NAME: "PVDM3 DSP DIMM with 64 Channels on Slot 0 SubSlot 5", DESCR: "PVDM3 DSP DIMM with 64 Channels"

PID: PVDM3-64          , VID: V01 , SN: FOC16210NDY


NAME: "Unknown on Slot 0", DESCR: "Unknown"

PID:                   , VID:    , SN: 0


NAME: "C2921/C2951 AC Power Supply", DESCR: "C2921/C2951 AC Power Supply"

PID: PWR-2921-51-AC    , VID: V03 , SN: DCA1612K1YD


The SRE module is being shown as unknown. I have again reloaded the router, but the issue is not yet fixed. Could you please help me fix this issue?


Regards,

Swati

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
swati-singh Wed, 07/18/2012 - 22:46
User Badges:

Jesse,


There is only 1 IOS file (c2900-universalk9-mz.SPA.151-4.M4.bin) on the router. So, the router booted with the correct image only. I have verified the link you have provided also.


Regards,

Suchitra

Jesse Drohen Wed, 07/18/2012 - 23:04
User Badges:
  • Cisco Employee,

Does "service-module ism [ISM/Interface] status" return anything?



Jesse

swati-singh Wed, 07/18/2012 - 23:07
User Badges:

As the device is not detecting IM-SRE module, there is noting related to ISM. "service-module ism" itself is not working. It was working yesterday when the module was detected.


cme2-test.mjv.shaw.net#service-module ?

  Embedded-Service-Engine  cisco embedded service engine module


Also, "sh int desc" is not displaying ISM interfaces. Yesterday it did.


cme2-test.mjv.shaw.net#sh int desc

Interface                      Status         Protocol Description

Em0/0                          admin down     down

Gi0/0                          up             up

Gi0/1                          admin down     down

Gi0/2                          admin down     down

ronpatel Wed, 07/18/2012 - 23:34
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Hi Swati,


I think your Module is dead and need replacement. raise an TAC case and see if RMA ia possible.


regards

Ronak Patel


Rate helpful posts.

Jesse Drohen Wed, 07/18/2012 - 23:27
User Badges:
  • Cisco Employee,

If a reseat doesn't fix it I would contact TAC for a hardware issue.


Jesse


Sent from Cisco Technical Support iPhone App

Actions

This Discussion