×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Autonomous access point

Unanswered Question
Aug 14th, 2012
User Badges:

Hi,


Can someone help me urgently


AP(it's 1130AG) is not pinging from access switch even it's formed neigbhourship


when i issued the command "Sh cdp nei" it's showing on my access switch but not pining from switch


i checked vlan and ports status everything is fine.


please helpme urgently


im on production......                  

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
John Blakley Tue, 08/14/2012 - 11:26
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

Can you post the config of the AP? Has it ever worked or is this a new install?

John Blakley Tue, 08/14/2012 - 12:12
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

We can't help you if you don't tell us addressing information, configurations, etc...CDP is a l2 protocol which only tells us that that part is working. Other than that everything would be purely a guess. Again, can you post the config of the AP?

Ven Taylor Tue, 08/14/2012 - 12:20
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Can you ping the AP from anywhere else?

What is the switch port config for the AP?

Is this a good vlan with dhcp or does that AP have a static IP?


Ven

Alessio Andreoli Tue, 08/14/2012 - 12:50
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Try to issue


show cdp nei detail


share this info and the trunk config (uplink)


Alessio

Sivakanth Akkapu Tue, 08/14/2012 - 13:02
User Badges:

Hi All,


issue has been resolved


we forgot  the comman "default-gateway" in AP..now it's working


thank you all for quick response

Ven Taylor Tue, 08/14/2012 - 13:04
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

It's always the little things...

Actions

This Discussion

Related Content