ACCESS POINTS LOSING CONFIG <CAPWAP>

Unanswered Question
Sep 20th, 2012

I know there were a few post about users losing their access point config after a power loss to the ap. I wanted to share that I can confirm and reproduce this same issue with a number of access points that I have. I opened a tac case and will update this tread as the case progresses.

Wlc 5508

Ap 1242

7.0.220.0

Sent from Cisco Technical Support iPad App

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Scott Fella Thu, 09/20/2012 - 10:04

George... Have you tried downgrading to Leo's favorite 5.x code:)

Just kidding!

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

Leo Laohoo Tue, 09/25/2012 - 08:25

@Scott:LOL!

@George: 7.0.220.0??? Seriously?

Sent from Cisco Technical Support iPad App

George Stefanick Tue, 09/25/2012 - 08:27

You mean anything 5.x, no but I might have to .. So Im told a bug was open for this .. I will update thread as this progresses.

__________________________________________________________________________________________
"Satisfaction does not come from knowing the solution, it comes from knowing why." - Rosalind Franklin

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted September 20, 2012 at 8:26 AM
Stats:
Replies:3 Overall Rating:
Views:336 Votes:0
Shares:0
Tags: No tags.
 

Discussions Leaderboard

Rank Username Points
1
Scott Fella
3,325
2
Stephen Rodriguez
1,515
3
George Stefanick
1,299
4
Leo Laohoo
800
5
Manannalage ras...
651
Rank Username Points
Manannalage ras...
28
George Stefanick
15
Stephen Rodriguez
15
Scott Fella
15
Freerk Terpstra
10

Trending Topics - Security & Network