Authentication Device Issues

Unanswered Question
Dec 3rd, 2012
User Badges:

I am trying to log into my UC540W via CCA and i am getting a pop up box asking for realm "level_15


Any ideas, I thought my password gave me full access rights.


Thanks

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Brian Rapier Mon, 12/03/2012 - 05:43
User Badges:

Are there any other devices the CCA is trying to connect to?  Such as a switch?

markbrads Mon, 12/03/2012 - 06:09
User Badges:

Hello Brian,


It is connected to a ESW-520-8P if that helps, it was working this morning fine but since then I can log in with my usual password but now it wants a level 15 password or telling me log in via an ip address

Brian Rapier Mon, 12/03/2012 - 06:12
User Badges:

Okay so is it asking for the UC user/pass or the level_15 pass for the switch?


I know the CCA is not very helpful with its error messages.


Can you login to the UC CLI using the username/pass for the UC?

markbrads Mon, 12/03/2012 - 06:29
User Badges:

It's defintaely the UC as I can see the ESW in the Topology view Brian

Brian Rapier Mon, 12/03/2012 - 07:32
User Badges:

Okay,


Will it allow you to login to the CLI using the user/pass you are using to login to CCA?


(Sorry in and out of the office)

David Trad Mon, 12/03/2012 - 12:15
User Badges:
  • Gold, 750 points or more
  • Cisco Designated VIP,

    2013 Small Business

Hi Mate,

You are going to hate me for this suggestion :-)

Please remove your current connection out of your community and re-add it again, then add the ESW back into the topology section and authenticate that ESW again.

It is likely that your community has become corrupt and a simple remove and add can resolve it :-)

Cheers,

David,


Sent from Cisco Technical Support Android App

Actions

This Discussion

Related Content