×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

UC320 AutoAttendant Transfer Timeout Setting Ignored - Silence for 20+ seconds

Answered Question
Dec 17th, 2012
User Badges:

I set up two 320's with 2.3.2 firmware. SIP service. DIDs going to extensions or groups. And a DID going to AutoAttendant(0) with a 5 second timeout going to a ring group ... or also tried just an extension. External call to the DID going to the AA works and plays the AA-message. If nothing's pressed, you'd expect 'wait 5 seconds' and transfer to ext123 or group 233... BUT it doesn't!!


I set this up, as said, on two systems with 2.3.2 and get the recording followed by about 25 seconds of absolute silence ... then the ring for the ext or ring group!  ??? How do I get rid of that 25 seconds of silence! ... I want to set to 2 or 3 or 5 seconds before the transfer.


PLUS, I uploaded an mp3 which did get converted and said "OK" to the upload. Isn't that supposed to play during the 'wait', too??  ... Silence is bad... 25 seconds of silence is terrible ... 25 seconds of silence and delay when you set 5 is not cools at all!


Thoughts? What am I misisng.


ChetP

Houston                  

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Chet Prokop Tue, 12/18/2012 - 15:42
User Badges:

I'm working with the SIP provider. There appears to be some RTP delay... hopefully it's correctable.


Chet Prokop, PE, PhD
Cisco Select Partner
IT and Telecom Services - SMB
Houston, TX

Chet Prokop Sat, 12/29/2012 - 23:39
User Badges:

This was a SIP problem. Solved.



Chet Prokop, PE, PhD
Cisco Select Partner
IT and Telecom Services - SMB
Houston, TX

Actions

This Discussion

Related Content