×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

UC540 with Cbeyond SIP- new configuration in Atlanta

Answered Question
Feb 7th, 2013
User Badges:

Cbeyond apparently updated something on their end and our system stopped working. 


We added the outbound proxy setting and are able to place outbound for 23 seconds before being disconnected; inbound doesn't ring at all.


Proxy Server (primary)  sipconnect.atl0.cbeyond.net

Registrar:  sipconnect.atl0.cbeyond.net

Outbound Proxy:  sip-proxy.atl0.cbeyond.net

DNS servers are correct. 


I did a factory reset thinking a config change along the way was getting the way but same problem. Just used the telephone wizzard and then entered the SIP trunk info to try and keep it as simple as possible. 


Question is does anyone know anything about whats going on with them?  Or how to fix it?


No phones since Tuesday!!!!  

Correct Answer by johschaf about 4 years 6 months ago

Hello,


Please setup the following debugs:


debug voice ccapi inout

debug ccsip messages


Then recreate the issue for both inbound/outbound calls. Post the output of the debugs here, and let me know what numbers you were calling from/to.


Thanks,


-john

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
johschaf Thu, 02/07/2013 - 17:10
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Hello,


Please setup the following debugs:


debug voice ccapi inout

debug ccsip messages


Then recreate the issue for both inbound/outbound calls. Post the output of the debugs here, and let me know what numbers you were calling from/to.


Thanks,


-john

csco10412330 Thu, 02/07/2013 - 19:22
User Badges:

Had to add a network to an access list.  Thanks everyone for looking. 

Actions

This Discussion