×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Cannot Upgrade CUE

Unanswered Question
Mar 28th, 2013
User Badges:

              Hello,


I have a UC520 that does not upgrade CUE.  I am trying to upgrade to 8.2.0.  When usine CCA, I was able to upgrade CME IOS but it failed on the CUE.  I tried upgrading CUE on it's own and it failed as well.  I now tried upgrading using boot helper command, it starts to copy the file from the TFTP server and then then it aborts?  I am thinking a space issue?  I don't know.


Thanks    

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
danplacek Thu, 03/28/2013 - 09:01
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Can you post the terminal output from your boot helper attempt?


-Dan


Please rate useful posts.

James Davies Thu, 03/28/2013 - 09:17
User Badges:

I had this issue recently as well and moving the call processor back to it's default voice and data VLAN's resolved the issue and I was able to complete a software pack upgrade in full.  I suppose it could had been a coincidence though.

mark@excellent-... Thu, 03/28/2013 - 09:54
User Badges:

ServicesEngine boot-loader>

ServicesEngine boot-loader> config

  IP Address [10.1.10.1] >

  Subnet Mask [255.255.255.252] >

  TFTP Server [192.168.1.84] > 192.168.1.79

  Gateway [10.1.10.2] >

  Default Helper-file [cue-installer.uc500.8.0.6] >

  Ethernet Interface [internal] [internal] >

  Default Boot [none|helper|disk] [disk] >

  Default Bootloader [primary|secondary] [primary] >

Erasing Flash...

. done

Erased 1 sectors

Writing to Flash...

64 KBdone

ServicesEngine boot-loader>

paolo bevilacqua Thu, 03/28/2013 - 10:32
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

The log above does not show an actual boot attempt.

mark@excellent-... Thu, 03/28/2013 - 10:36
User Badges:

Looks like there is an issue with my switch and the UC.  Once I connected directly to the UC, the upgrade went through.  I may need to upgrade my switch and check my uplink ports.   Thanks for the help

Actions

This Discussion