Motion events in ims.log, but not in event list

Unanswered Question
Jul 9th, 2013
User Badges:

Hi.


Maybe somebody can give me a hint with an issue that I am unable to solve currently.


Camera (4300) generates motion events that are not listed in the event log. I can see the motion event start/stop in the ims.log, but it never shows up as a regular entry in the list.

This is only with one camera, the others are all working fine.


VSOM/Media SW: 6.2. Camera: CIVS-4300


Thanks for a hint.


Danny

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Scott Olsen Tue, 07/09/2013 - 07:26
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Are the events actually configured to show up in the list?  On a lot of our motion based recording, we prefer to "squelch" the amount of event traffic actually going to the list as it doesn't actually get reviewed, and would only elevate the burden on the web services and VSOM DB.


However, if you want them in the event list, I believe the following has to be checked:


Cheers!

Danny Meyer Tue, 07/09/2013 - 07:47
User Badges:

Hi Scott.


Thanks very much for this helpful advice.

You are right, there is this option. But I think it should be on by default when creating a new event.

Since I have deleted and recreated it, I assume it should be on. Let me checkt this and let ya know.


Regards

Danny

Danny Meyer Tue, 07/09/2013 - 08:01
User Badges:

Scott.


Just checked, both are set.

That means the events stucks somewhere in between.


Regards

Danny 

Actions

This Discussion

Related Content