×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

CNA 5.8.7 can't reset authentication after "authentication failed"

Unanswered Question
Aug 14th, 2013
User Badges:

I have had a successful setp up of a community in CNA 5.8.7.  I went to include another new device (add to community) that had a different authentication than all the other community switches.  In adding the device I added by attempting with wrong credentials and got the "authentication failed" for the right reason.  When I discovered the correct credentials I again attempted to re-add the device and I keep getting "authentication failed" without the opportunity to reauthentciate with my newly discovered credentials.  An authentication loop is occuring without me being able to correct it.                    

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
sriachan Fri, 08/16/2013 - 04:30
User Badges:

Hi Anthony,


   I have tried to reproduce the issue like what you have explained in issue description. CNA working fine to me.

Could you please verify device credentials once again and check wheather http/https are enabled on the device or not?


  Please let me know your comments on this.


Thank you


Regards,

Srikanth Achanta

Efrat Noy Mon, 08/19/2013 - 09:35
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hi Anthony,

Thank you for bringing this to our attention.

We were able to reproduce this issue, and find a fix for it. This would be applied in the next CNA release, which is planned for the end of the month.


Thanks,

Efrat

Actions

This Discussion

Related Content