×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

There is no menu in my cisco prime

Answered Question
Sep 6th, 2013
User Badges:

Hi

I have just installed cisco prime 1.2 (I used OVA file and vmware)


After installed prime I chech that he started well ( nsc stop ncs start ncs status) and all service has started

But when I acces by https and enter the login root and password, I got screen without any menu (see attachement)

Please why I don't have the normal menu


How can I fixed this issue


Regards

Attachment: 
Correct Answer by Sandeep Choudhary about 3 years 11 months ago

Hi Nicanor,


Prime Infrastructure supports the following browsers:


•Google Chrome—19.0 build


•Mozilla Firefox— ESR 10.x, 13.0 and 14.0


•Microsoft Internet Explorer 8.0 or 9.0 with Chrome plug-in. Native Internet Explorer is not supported.



Please try this and let us know the output.


Regards

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Joshua Krzych Fri, 09/06/2013 - 08:48
User Badges:

Maybe try Firefox?  I have had some issues with IE/Chrome and prime. 


Also make sure you have flash installed

Correct Answer
Sandeep Choudhary Sat, 09/07/2013 - 05:22
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more
  • Cisco Designated VIP,

    2017 Wireless

Hi Nicanor,


Prime Infrastructure supports the following browsers:


•Google Chrome—19.0 build


•Mozilla Firefox— ESR 10.x, 13.0 and 14.0


•Microsoft Internet Explorer 8.0 or 9.0 with Chrome plug-in. Native Internet Explorer is not supported.



Please try this and let us know the output.


Regards

nicanor00 Tue, 09/10/2013 - 10:50
User Badges:

Hi

You are wright

I used the good version browser as you suggest and it work


Thanks

Actions

This Discussion