Cisco RV320 Problems

Unanswered Question
Oct 24th, 2013
User Badges:

Respected,

we were testing Cisco RV320. During the testing, we had a lot of problems. The first problem - on the old version firmevera VPN doesn't work. When we updated firemware on the old version, we could create VPN. The second problem - when we wanted to move on WAN link from mobile network, VPN didin't work. We solved the problem when we configured  PPPoE session to start on DMZ WAN port. Did you have the same problems and do you have any informtion when the new update firemwarea will be?  Also, I read on forum that one person had similar problems with VPN connection. When we start PPPoE session via WAN port VPN doesn't work when we want to move on mobile network. We have solved a problem by configuring DMZ WAN port to start PPPoE. But, moving from WAN ling on mobile network is very slow. If you want some details, I can share it with you.

B. R.

Ivan Jovovic

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Nagaraja Thanthry Fri, 10/25/2013 - 12:05
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hello Ivan,


If you have not done this already, please contact Cisco Support and open a Service Request. You can find the contact information for Cisco Support in the below link.


http://www.cisco.com/en/US/support/tsd_cisco_small_business_support_center_contacts.html


One of our Support Engineers may be able to help you with identifying the root cause and a resolution.


Thanks,


Nagaraja

Actions

This Discussion