×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

EIGRP commands not showing up in WAN router config??

Answered Question
Dec 6th, 2013
User Badges:

Hello


I have this instance configured

router eigrp 10

network 10.44.x.101 0.0.0.0


I have added no auto-summary and a couple redistribute commands but they do not show up in config.


What am I doing wrong?

Correct Answer by daniel.dib about 3 years 8 months ago

Did the entire EIGRP config go away or just those lines of config? Depending on your IOS version no auto-summary might be the default and then it wouldn't show up in the config. Your redistribute statements should be there though.


If the entire config went away it's possible that you didn't have EIGRP active on any interfaces but that should not be the case if you put a network statement. Can you post the config?



Daniel Dib
CCIE #37149

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
daniel.dib Fri, 12/06/2013 - 22:36
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Did the entire EIGRP config go away or just those lines of config? Depending on your IOS version no auto-summary might be the default and then it wouldn't show up in the config. Your redistribute statements should be there though.


If the entire config went away it's possible that you didn't have EIGRP active on any interfaces but that should not be the case if you put a network statement. Can you post the config?



Daniel Dib
CCIE #37149

Steve Coady Sat, 12/07/2013 - 00:01
User Badges:

Daniel


Thank you for the reply.


The IOS has it as the default. We are good to go

Actions

This Discussion