×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Cat 3750-Span (Port Mirroring issue)

Unanswered Question
Dec 20th, 2013
User Badges:

Hello team


I am facing port mirroring issue in my setup. Details of the setup are mentioned below


Setup--

Stack of 4 catalyst switches WS-C3750X-48P running software 15.0(1) SE3 .Approximately 12 vlans are configured in this setup and port mirroring is done for all vlans with destination configured as single Gig Ethernet port...The setup works fine from mirroring perspective for 3-4 days and after that machine connected to destination port stops getting data.


Observations-

It has been observed that during the issue, the port configured for mirror destination has lot of packet drop/input errors on the port statistics.

If we configure only TX packet mirroring, it works for 8 -10 days

If we configure TX & RX packet mirroring, it works for 2-3 days


Testing done

Tried clearing counter on destination port but no success (mirroring doesn’t start)

Tried  shut /no shut for the destination port but no success.

Tried restarting the machine connected to destination port but no success


Workaround

We need to reconfigure the mirroring configuration after removing the mirroring config from the switch. Once the same is done, mirroring starts working.


Want to understand


1-is there any HW limitation for the switch (destination port not capable of handling mirroring traffic)

2-is there any software related issue?

3-what can be permanent resolution for the same..

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
lmediavilla Fri, 12/20/2013 - 03:45
User Badges:

Did you try to delete and recreate the monitor sessions?

sameermunj Fri, 12/20/2013 - 03:56
User Badges:

Hello


We have tried this previously but found same result.


1- we deleted the monitror session and recreated again with same session number


2-we deleted the monitor session and created new session (session id diffrent ) with same config..


in both cases its working for 3-4 days..

Actions

This Discussion