×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

CSCuj09556 - PI 2.0 corrupts device config by doing snmp set for location after sync

Unanswered Question
Jan 21st, 2014
User Badges:

This bug is marked as "fixed", but it's not.  There is a convoluted workaround for it.  Will it *actally* be fixed in a future release/patch of PI?  It's unreasonable for customers to be expected to have to jockey around with settings for every device they want to add/sync.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Jim Crabb Tue, 01/21/2014 - 07:39
User Badges:

Correction, there is an update that fixes it.  It would be helpful if the update was linked to from the bug entry, rather than the workaround.


http://software.cisco.com/download/release.html?mdfid=284422771&softwareid=284272933&release=2.0.10&relind=AVAILABLE&rellifecycle=&reltype=all  (click on 2.0.0 version, "December Update, Prime Infrastructure 2.0" is what you want.)

srego4 Wed, 04/30/2014 - 11:11
User Badges:

had PI mess up over 2500 devices on my network, before I realised what was causing this. I have stopped PI and have no intention of using till I know of a perm. fix. working with our cisco acct. mgr to have good response to this - completely unacceptable behaviour and shows the complete lack of QA on cisco's part. this is my fourth bug in less than a month!

Jim Crabb Thu, 05/01/2014 - 06:35
User Badges:

The update I linked to in my second post actually is a permanent fix.  Click on the link, then expand the "2" section and click on "2.0.0" and you'll see the "December Update, Prime Infrastructure 2.0".  No problems since I installed that.  Sucks you had so many affected - I was only testing on a small subset of my gear, so only a couple devices were affected.  Hope you're able to get things back on track!

Actions

This Discussion