SRW224G4P switch doesn't work anymore - leds are flashing normaly

Answered Question
Apr 7th, 2014
User Badges:

Hello first of all, hope you have patience with another new guy,

I've had for the last couple of days, trouble with the SRW224G4P switch.

When normaly connected to network (between other switches), it doesn't respond to ping and it doesn't switch packets(computers are unable to receive IP addresses trough DHCP and dont comunicate at all).

When i tested it with directly connected laptop(IP manualy assigned), it responded to ping and i was able to log into the web GUI, but still wasn't able to counicate further.

Haven't had this problem before, don't know what to try as the switch isn't covered by warranty any more.

Help would be apreciated!

 

Correct Answer by Tom Watts about 3 years 4 months ago

Hi Bogdan, since it is possible to log in to the GUI, try to factory default reset the switch.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
Tom Watts Tue, 04/08/2014 - 13:56
User Badges:
  • Green, 3000 points or more

Hi Bogdan, since it is possible to log in to the GUI, try to factory default reset the switch.

Bogdan A. Wed, 04/09/2014 - 23:17
User Badges:

Hello Tom,

tried resetting it to factory defaults but it acts the same. also tried to reinstall firmware although it seems to have the last one but still no success.

Bogdan A. Tue, 04/15/2014 - 23:12
User Badges:

Run out of solutions so i've tried a second reset to factory defaul wich worked.... thanks Tom.

Actions

This Discussion