×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

wireless router not allowing full handshake in router mode

Unanswered Question
Apr 22nd, 2014
User Badges:

This is a follow-up of a question I asked here: https://supportforums.cisco.com/discussion/12180986/rv220w-only-routing-...

 

I have a recently-purchased rv220w wireless router.  My setup is as follows:  Internet -> asa 5505 -> 10.0.1.0 subnet -> wireless router (subnet 10.0.3.0, public facing ip is 10.0.1.140).

 

I can ping between the two subnets fine, but not much else.  I did a packet capture with wireshark and noticed something really interesting.  If I try to connect from a machine from the 10.0.1.0 subnet to the 10.0.3.0 subnet, say remote desktop for this example, I get a SYN, then a SYN_ACK, and then not ACK back.  Only a reset (RST) is getting sent from the machine initiating the connection.

 

This is super weird.  ANy help would please be appreciated.  I have the detailed captures if necessary.  

 

UPDATE:  I have uploaded the wireshark capture.

Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
luckymike33 Tue, 04/22/2014 - 22:56
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Hi,

 

Can you enable a debug ip packet detail, and paste the output when you get a chance?

 

very best wishes

 

Mike

sovemp666111 Wed, 04/23/2014 - 13:42
User Badges:

Sorry, but what do you mean by a debug ip packet detail? Do you mean setting the logging level on the ASA to debug and posting that?

Actions

This Discussion

Related Content