×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

error code F0207

Unanswered Question
Apr 24th, 2014
User Badges:

Cisco UCS 5108 warning alarms generated in UCSM

code="F0207"

created="2013-10-04T08:30:32"

descr="Adapter  host interface 1/1/1/2 link state: down"

dn="sys/chassis-1/blade-1/adaptor-1/host-eth-2/fault-F0207"

highestSeverity="major"

id="410895"

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Keny Perez Fri, 04/25/2014 - 09:40
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Hello,

Is this a server that was already working or this is happening during the association process?  What is the IOM model and blade model?

Could you please provide an screenshot of the IOMs backplane ports and Fabric ports?

Also, please provide an screenshot of BIOS, Adapter and CIMC firmware?

Last, what is the UCSM, Fabric Interconnects and IOMs firmware running?

 

 

-Kenny

ajaybalan01 Tue, 07/12/2016 - 21:23
User Badges:

Hi Kenny,

I am hitting similiar issue and have tried re-acknowledging the blade but issue didnt fix.

Any idea what could cause the issue?


Infrastructure and blade upgrade was done from ver - 2.2(c) to 2.2(7B)



Walter Dey Wed, 07/13/2016 - 23:07
User Badges:
  • Red, 2250 points or more
  • Cisco Designated VIP,

    2017 Unified Computing, Storage Networking

Can you please post the screenshots Kenny was mentioning above !

Walter Dey Thu, 07/14/2016 - 01:28
User Badges:
  • Red, 2250 points or more
  • Cisco Designated VIP,

    2017 Unified Computing, Storage Networking

Do I understand you correctly ? this happened after to upgrade to 2.2.7b ?

- did you manual or autoinstall ?

- do have blades that work ok, or are all blades in all chassis have this problem ?

- are the links from the fabric interconnect to the North bound switches up ?

- is the OS which shows this errors booted up ?


ajaybalan01 Thu, 08/11/2016 - 06:57
User Badges:

Hi Walter,

i have raised TAC case for this. Fix was to decommissioned the server so the UCSM cleared the information regarding this server and then recommissioned the server again.

Actions

This Discussion