×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Catalyst 3750-X and REP

Unanswered Question
Jun 10th, 2014
User Badges:

hi, I have a problem with the equipment Cisco 3750-X (Version 15.0) and the REP protocol.

I have a ring with 3 nodes: A, B and C. Each node consists of two Cisco 3750-x in the stack.
I have configured the REP among the three nodes and it is all ok, no errors, as shown below:

BridgeName PortName Edge Role
----------------------------------
A Te2/1/1 Pri Open
B Te2/1/1 Open
B Te1/1/1 Open
C Te2/1/1 Alt
C Te1/1/1 Open
A Te1/1/1 Sec Open

(On all three routers show rep topology is ok).

Even the "show cdp neighbors" shows a correct result on all nodes: each node
"Sees" the other two.

The problem I have is that:

from A to C: ping ok
from A to B: ping failed
from C to A: ping ok
from C to B: ping failed
from B to C: ping failed
from B to A: ping failed

B is isolated (I can reach him via AUX port).

It seems that the trunk connected to B carries only the REP administrative VLAN (ID 191) and the default VLAN (as shown by CDP); it seems that no other traffic is transported.

Can someone help me?
 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
gbonivento Wed, 08/27/2014 - 08:09
User Badges:

Hi,

it doesn't seems to be a REP problem.

All REP ports are in Trunk (802.1q) mode?

All switches have the same Vlans configured?

Where are the IP address of the switches configured (Intf Vlan? Which one?)

Regards.

Gio.

Actions

This Discussion

Related Content