×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

ASR - 1002 and Ip radius

Unanswered Question
Jun 16th, 2014
User Badges:

hi all,

 

my customer trying to remove the aaa and tacacs server from the device and fails.

router#conf t
Enter configuration commands, one per line. End with CNTL/Z.
router(config)#no ip radius source-interface Loopback0 vrf DATA
router(config)#no ip radius source-interface Loopback0 vrf Mgmt
router(config)#do sh run | se radius
ip radius source-interface Loopback0 vrf BB2DATA
ip radius source-interface Loopback0 vrf Mgmt-intf
router(config)#no ip radiu
router(config)#no ip radius sou
router(config)#no ip radius source-interface loo
router(config)#no ip radius source-interface loo
router(config)#no ip radius source-interface loop
router(config)#no ip radius source-interface ?
<cr>
router(config)#no ip radius source-interface
router(config)#do sh run | se radius
ip radius source-interface Loopback0 vrf DATA
ip radius source-interface Loopback0 vrf Mgmt

 

we also tried removing the ip radius without the interface and still shows up with the above results.

rebooting is not an option as this is on a production environment.

currently he is on  Cisco IOS Software, IOS-XE Software (PPC_LINUX_IOSD-ADVIPSERVICESK9-M), Version 15.2(1)S, RELEASE SOFTWARE (fc1)and I could not find any bug/s on cisco tools.

with kind regards,

Lance

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
nkarthikeyan Mon, 06/16/2014 - 03:12
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

Hi Lance,

 

Can you try like this as mentioned in the below command. This might solve your problem.

conf t# default ip radius source-interface Loopback0 vrf DATA

 

I made this attempt in a lab scenario it worked out.

 

R1(config)#do sh runn | in blue
ip vrf blue
ip radius source-interface Loopback0 vrf blue
R1(config)#def
R1(config)#defa
R1(config)#default ip radius source-interface loopback 0 vrf blue
R1(config)#do sh runn | in blue
ip vrf blue
R1(config)#ip vrf

Hope this helps

 

Regards

Karthik

Lance Wendel Mon, 06/16/2014 - 04:57
User Badges:

Hi Karthik,

 

unfortunately it didnt worked, I have escalated the issue to TAC. the only thing I haven't done was to reload the device. its been up for over 2years and reload is not an option :(

regards,
lance

Actions

This Discussion