×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Cannot ADD a second node for HA in UCCX 9.0.2 FIRST NODE IS NOT FIRST NODE

Unanswered Question
Jun 21st, 2014
User Badges:

 

Hello Guys,

 

Can you help out here.

 

ntp on first node is ok and in sync 

dns and reverse dns for both nodes are ok

both VM as exactly the same and UCCX same version

First node is already integrated with CUCM cluster with basic configuration and basic application tests running alright. Agents are able to log and calls are redirected to them.

license for HA is ok

second node added by IP and as well as by name (tried both ways) on first node and restard first node.

Security password ok

Tried to add second node but Configuration validation on installed procedure reports first node is not a first node. 

What should i do ?

 

 

 

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Neal haas Mon, 06/23/2014 - 08:13
User Badges:

Try rebooting node one. Then try to add the HA Node.

Ravi Shankar Pandit Mon, 06/23/2014 - 20:25
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hi ,

 

Check  default Gateway and VLAN taging on 2nd VM .

 

Regards

Ravi

hassepedro50 Wed, 06/25/2014 - 09:33
User Badges:

I managed to sort the issue. Security password was created using a @ (Special Character) Linux does not like that. 

dshumake Mon, 08/25/2014 - 07:07
User Badges:

I have the same issue.  How did you get around the @ character?

 

thanks

hassepedro50 Thu, 02/05/2015 - 08:23
User Badges:

The issue is the security password that is user to calculate the box license MAC. You cannot use special characters. Solutio was to install both box from 0 without @

Thanks. Sorry for the late response. 

 

 

C-CHO_2 Mon, 10/13/2014 - 17:35
User Badges:

Not sure if it's a matter or Linux not liking the "@" character.  It's OK using the "@" character for the platform and application user passwords.  It's more sensitive on the Security Password.

8.5 Installation Guide says to use alphanumeric, hyphen, and underscore for the Security Password.

Actions

This Discussion