×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

DRS Restore Backup Unity Connection 8.6 Fail Database Restore

Unanswered Question
Oct 7th, 2014
User Badges:

Hi all


I'm trying to restore a backup from unity connection 8.6 to a fresh install platform but the database item fails every time at 50% or 60%, all the parameters, software version, and the license mac are the same, Any ideas what happened?


Thanks a lot.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Manish Gogna Wed, 10/08/2014 - 01:24
User Badges:
  • Cisco Employee,

One possible reason could be if there is a mismatch in the DNS config on the original cluster and the one on which the backup is being restored. Please ensure that DNS lookups are working on the new cluster. Else upload the DRS restore traces to see what could be going wrong.

HTH

Manish

juankcs85 Wed, 10/08/2014 - 16:00
User Badges:

Hi


The configurations is exactly the same, the licence mac is the same in both servers, tomorrow im going to upload the traces from drs with new fresh installation because when the drs fails the database restoration and shows the error and then the virtual machine is completely corrupted.

Ramprasath Sadasivam Wed, 10/08/2014 - 06:44
User Badges:

May be backup file has been corrupted, try to take a new backup and restore to a New System.

regards

Ram

juankcs85 Wed, 10/08/2014 - 15:54
User Badges:

Hi

I made diferentes backups and the result was the same, any other idea?

Guillaume Roche Tue, 01/05/2016 - 16:22
User Badges:

Hi,

 i have the same issue .

Do you find a solution ?

Thanks,


My error :


----> BEGIN Standard Error
bad decrypt
17306:error:06065064:digital envelope routines:EVP_DecryptFinal_ex:bad decrypt:evp_enc.c:330:
Wed Jan 06 01:20:08 CET 2016:main:connect() SQLException
Wed Jan 06 01:20:08 CET 2016:main:
Wed Jan 06 01:20:08 CET 2016:main:handleConnectionException: ErrorCode is -908
No processnode record
Wed Jan 06 01:20:08 CET 2016:main:connect() SQLException
Wed Jan 06 01:20:08 CET 2016:main:
Wed Jan 06 01:20:08 CET 2016:main:handleConnectionException: ErrorCode is -908
No processnode record
Traceback (most recent call last):
File "/usr/local/cm/bin/do_restore.py", line 159, in ?
nodes = len(dbllib.getProcessNodeList(''))
File "/usr/local/cm/lib/dbllib.py", line 736, in getProcessNodeList
raise Exception, "Cannot get processnode list"
Exception: Cannot get processnode list

juankcs85 Wed, 01/06/2016 - 05:18
User Badges:

Hi

You have to make sure your cucm has reachability to dns, default gateway and NTP and the values has the same information like host, ip, mask, etc, in my case was the solution.

Actions

This Discussion