×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Cisco 887VA VDSL Port Forwarding

Unanswered Question
Oct 15th, 2016
User Badges:

Hi Guys,


For some reason I am a little rusty on the subject of getting this to work.... Can someone please tell me what I'm doing wrong?


Just trying to port forward to the wan int (which i believe is Dialer1) a few ports like 8080 from a host on the network and for some reason what even I do.... like: ip nat inside source static tcp 192.168.1.2 8080 interface dialer 1 8080 just doesn't seem to work.

Thanks in advance :)


Current configuration : 3932 bytes

!
! No configuration change since last restart
version 15.1
no service pad
service timestamps debug datetime msec
service timestamps log datetime msec
service password-encryption
!
hostname VDSL
!
boot-start-marker
boot-end-marker
!
!
enable password 7 ***********
!
no aaa new-model
memory-size iomem 10
crypto pki token default removal timeout 0
!
crypto pki trustpoint TP-self-signed-949938359
enrollment selfsigned
subject-name cn=IOS-Self-Signed-Certificate-949938359
revocation-check none
rsakeypair TP-self-signed-949938359
!
!
crypto pki certificate chain TP-self-signed-949938359
certificate self-signed 01
**************
quit
ip source-route
!
!
!
ip dhcp excluded-address 192.168.0.0 192.168.0.10
ip dhcp excluded-address 192.168.0.100 192.168.0.255
!
ip dhcp pool dhcp1
import all
network 192.168.1.0 255.255.255.0
default-router 192.168.1.1
dns-server 8.8.8.8
!
!
ip cef
no ip domain lookup
ip dhcp-server 192.168.1.1
no ipv6 cef
!
!
!
!
username admin privilege 15 secret 4 *******************
!
!
!
!
controller VDSL 0
!
!
!
!
!
!
!
!
interface Ethernet0
no ip address
!
interface Ethernet0.10
encapsulation dot1Q 10
pppoe-client dial-pool-number 1
!
interface ATM0
no ip address
shutdown
no atm ilmi-keepalive
!
interface FastEthernet0
description Internal Switching between various switches and AP's
no ip address
!
interface FastEthernet1
description Internal Switching between various switches and AP's
no ip address
!
interface FastEthernet2
description Internal Switching between various switches and AP's
no ip address
!
interface FastEthernet3
description Internal Switching between various switches and AP's
no ip address
!
interface Vlan1
ip address 192.168.1.1 255.255.255.0
ip nat inside
ip virtual-reassembly in
ip tcp adjust-mss 1380
!
interface Dialer1
ip address negotiated
ip access-group 103 in
ip mtu 1492
ip nat outside
ip virtual-reassembly in
encapsulation ppp
dialer pool 1
dialer-group 1
ppp authentication chap pap callin
ppp chap hostname [email protected]
ppp chap password 7 13151601181B0B382F
ppp pap sent-username [email protected] password 7 140713181F13253920
hold-queue 224 in
!
ip forward-protocol nd
no ip http server
ip http secure-server
!
ip nat inside source list 102 interface Dialer1 overload
ip nat inside source static tcp 192.168.1.2 8080 interface Dialer1 8080
ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 Dialer1
!
access-list 102 permit ip 192.168.1.0 0.0.0.255 any
!
!
!
!
!
line con 0
line aux 0
line vty 0 4
password 7 **********************
login
transport input all
!
end

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
TacticalKitchen Sun, 10/16/2016 - 14:33
User Badges:

I've tried a few more ip nat inside source static tcp 192.168.1.2 8080 interface Dialer1 8080 type commands but still no joy. I'm starting to think I need some sort of outbound NAT on ethernet0 or 0.10 (which is my isp VID). Any ideas?

Actions

This Discussion