×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Reports

Unanswered Question
Jan 3rd, 2002
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Happy New Year.<br><br>Please help me.<br><br>I have a unified site running Unity 3.01 Call manager 3.1 TSP 3.0.3. The subscriber activity report fails everytime with the following event log error:<br><br>REPMGR RUNMODULE ERROR REPORTID X MODULE CRUNCH 0X HRESULT 0X80004005.<br><br>All other reports I have run completed successfully. I have made sure that the everyone group has full control over the reports share. I have also tried with different accounts including the installer a/c and a user a/c with admin privilages.<br><br>Stop Press: Another of my sites, this time a traditional PBX integration with Unity 3.01, has an identical problem.<br><br>please advise.<br><br>thanks<br><br>jim <br><br>

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Anonymous (not verified) Thu, 01/10/2002 - 08:31
User Badges:

I have the same problem

fails in the lab and on site. I am running Unity 3.0(2). Please can you confirm the point release of Unity that fixes this bug.

thanks

jim



clmyner Tue, 01/22/2002 - 06:01
User Badges:

Jeff,

I have the same problem with 3.0.2. When I run Subscriber Message Activity I receive an error.

Source: AvRepMgr_MC
Category: REPMGR
EventID: 20004
Description:
REPMGR RUNMODULE ERROR REPORTID 2 MODULE CRUNCH03 HRESULT 0x80004005

This is an NT4 Domain, Exchange 5.5, VM only install.
Any thoughts on this one?

Actions

This Discussion