×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Problem con int Loop1 on 3550

Unanswered Question
Jul 17th, 2002
User Badges:


I had a problem with loopback int in a 3550-48-EMI, i had created one of them and now i can delete it, i use the no int loop1command in config mode and it doesn´t work. And now i had 3 int loop1 on the switch??? and i can delete none of them. Some idea??

Thanks.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ccolebedev Wed, 07/17/2002 - 11:22
User Badges:

I have got the same problem on 3550-24-EMI. I've solve it by reloading the switch, but it's not the best solution.

Prashanth Krishnappa Wed, 07/17/2002 - 13:41
User Badges:
  • Cisco Employee,

What software version are you running on the 3550? I tried in a lab switch running 12.1(9)EA1c and did not see this issue

ccolebedev Wed, 07/17/2002 - 23:14
User Badges:

3550 Release Notes:


* CSCdx29360


If you create multiple loopback interfaces by using the loopback interface 0 global configuration command, you cannot delete the loopback interfaces by using the no interface loopback 0 command.


The workaround to delete the loopback interfaces is to reload the switch by using the reload privileged EXEC command.


--

I was right only reload may solve the problem.

luisk2 Thu, 07/18/2002 - 02:07
User Badges:

Yes, if i reload it i can delete that multiple loop1 interfaces.

I had software version Version 12.1(8)EA1c.

By the moment i'll use the reload to solve this problem and i'll be care when configuring loopback interfaces.

Thanks for your help.

Actions

This Discussion