×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

CsAcGateway fails to start with logon failure message

Unanswered Question
Jul 25th, 2002
User Badges:

Unity 3.0 Unified messaging. Been installed and working for a few weeks.


However, after rebooting the server, the Unity services fail to start. If I go to Services AvCsGateway properties and go to the Logon tab and retype the password to what it was before and ok then it comes back with "account has been granted right to logon as as service". Then I can start the AvCsGaetway services and the other services follow.


I have checked the account that is being used by the service and it is set to not expire and the Local Security Policy and the account is granted the permission to login as a service in there.


It doesn't happen every time you reboot, but it's happened twice in the space of a month.


Any ideas anyone?


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
lindborg Thu, 07/25/2002 - 07:40
User Badges:
  • Cisco Employee,

This sounds like it could be related to an MS bug we've seen a few times... sometimes it'll "lose" the PW association on accounts in the SCM associated with services. If you give that account "log on as batch" this problem goes away.


I can't tell you why "log on as batch" fixes this... it's certainly not an intuative thing to set but this has cleared similar problems in the field.


Actions

This Discussion