×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

ANI Server and ACL manager pb under W2K

Unanswered Question
Mar 18th, 2003
User Badges:

Dear all,

I have installed CW2K LMS on a W2K server, SP2, IE6, Java Plug-in 1.3.1.

ANI server (version 4.1) analyse told me that an error occured:

<< ERROR: An Error occurred communicating with your ANIServer at 18 mars 2003 11:58:03 GMT+01:00

ANIServer may not be running and the information may be incomplete.

AniWrapper>>analyze(SYSTEM) Server Named: ANIServer4.1-cw1 on port: 14004 >>


I have also an error in the events applications log during server power-on concerning Apache service:

<< The Apache service named C:\PROGRA~1\CSCOpx\lib\web\Apache.exe reported the following error:

>>> [Tue Mar 18 09:49:47 2003] [notice] jrApache[init] mod_jrun: JRun Connector v2.3.149 static Apache - Jan 30 2002 17:08:30 <<<

before the error.log file could be opened.

More information may be available in the error.log file. . >>


This error.log file is not much more explicit:

<< Tue Mar 18 09:49:59 CET 2003: JRun Properties Dir: C:\PROGRA~1\CSCOpx\lib\jrun\jsm-cw2000\services\jse\properties>>


Furthemore, ACL manager is not working too ; when I try to launch "Edit Class Definintion" (under RME>Admin>ACL mgt), the screen freezes "Running Class manager...".

When I tried to display the Java console, it seems that the server tries to connect a firewall:

<< The classname is com.cisco.nm.aclm.client.crmInterface.AclmCrmApplet


valid = true:admin:F:MTkyLjE2OC4xLjEw


ManagerBase::init() Authenticating with ClientServices, protocol=http


Connecting with firewall

>>


I have tried many different installs but with no success.

Is Campus manager and ACL ever function under W2K ?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
rmushtaq Tue, 03/18/2003 - 08:59
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Does the install log show any errors?. Was CW2K installed as a local Administrator to the server?. Are you accessing it behind any firewall or proxy?

fcauvi Wed, 03/19/2003 - 00:47
User Badges:

In the install log (cw2000_in001.log), I had the following error:


<< Executing command:

/x /c "C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\_ISTMP7.DIR\_ISTMP1.DIR\LSAW.cmd" > C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\_ISTMP7.DIR\_ISTMP1.DIR\filePerm.txt 2> C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\_ISTMP7.DIR\_ISTMP1.DIR\filePermEr.txt

-----File Permissions Errors Protocol

La chaŒne d'argument pass‚e … DosExecPgm est incorrecte.


La chaŒne d'argument pass‚e … DosExecPgm est incorrecte.


Le processus a tent‚ d'‚crire sur un canal non-existant.

La chaŒne d'argument pass‚e … DosExecPgm est incorrecte.


Le processus a tent‚ d'‚crire sur un canal non-existant.

----- end of File Permissions Errors Protocol

Running CMF Enable Engine with -CURRENT >>


I have installed CW2K with the administrator account and there is no proxy or firewall.


I order to have more information about the Apache service error during startup, I have changed the default log

level from 'warn' to 'debug' in the 'httpd.conf' file.

After reboot of the server, I had the following errors in the 'error_log' file:


<< [Wed Mar 19 09:17:05 2003] [notice] jrApache[init] mod_jrun: JRun Connector v2.3.149 static Apache - Jan 30 2002 17:08:30

[Wed Mar 19 09:17:06 2003] [notice] jrApache[init] cannot connect to inetProxy(127.0.0.1:42343): Connection refused >>


Thks&Brgds,

Chris.

Actions

This Discussion