×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Installation of new module WS-X4448-GB-RJ45 in a catalyst 4006

Unanswered Question

Hello,


I need help with the installation of a WS-X4448-GB-RJ45 module.

I have a catalyst 4006 with the following modules:


Cat4000 (enable) show version


WS-C4006 Software, Version NmpSW: 6.3(3)

Copyright (c) 1995-2001 by Cisco Systems, Inc.

NMP S/W compiled on Oct 30 2001, 11:07:05

GSP S/W compiled on Oct 29 2001, 15:11:40


System Bootstrap Version: 5.4(1)


Hardware Version: 1.3 Model: WS-C4006 Serial #: FOX04476836


Mod Port Model Serial # Versions

--- ---- ---------- -------------------- ---------------------------------

1 2 WS-X4013 JAB05040D52 Hw : 1.3

Gsp: 6.3(3.0)

Nmp: 6.3(3)

2 6 WS-X4306 JAE0507057N Hw : 2.0

3 48 WS-X4148-RJ JAB053108R4 Hw : 3.0

4 34 WS-X4232-L3 JAB045003RQ Hw : 1.5


DRAM FLASH NVRAM

Module Total Used Free Total Used Free Total Used Free

------ ------- ------- ------- ------- ------- ------- ----- ----- -----

1 65536K 33447K 32089K 16384K 8486K 7898K 480K 195K 285K


Uptime is 55 days, 6 hours, 35 minutes


When I installed the new module the led turned orange on the module. It is now continously this color and is not working. Do I need to upgrade IOS supervisor or/and the router module OR is there something that I have not done....


A document in the Cisco site (Release Notes for Catalyst 4000 Family Software Release 7. x) states that (page 15): New features for Supervisor Engine Software Release 7.1 supports this module ..... My question is, does it have to be this release or do previous releases also support this module ??


Suggestions greatly apreciated.


Sergio Silva

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
p.koch Wed, 07/30/2003 - 03:43
User Badges:

hi sergo


i have exactly the same problem; i updated the se2 to version 6-4-5 but have still the same situation.


ist your case resolved now ? if yes what was the problem ?


thanks & regards


phil koch


switzerland

Prashanth Krishnappa Wed, 07/30/2003 - 05:27
User Badges:
  • Cisco Employee,

WS-X4448 cards are supported only in 7.x releases. Try upgrading to 7.6(2) and you should be fine

Actions

This Discussion