NAM mismatch error

Unanswered Question
Jun 25th, 2003
User Badges:

SSA-SSA-SSA> (enable) sh mod

Mod Slot Ports Module-Type Model Sub Status

--- ---- ----- ------------------------- ------------------- --- --------

1 1 2 1000BaseX Supervisor WS-X6K-SUP2-2GE yes ok

15 1 1 Multilayer Switch Feature WS-F6K-MSFC2 no ok

2 2 2 Network Analysis Module WS-X6380-NAM no ok

Module 2 mismatch of config and actual type. Ports disabled

Config: 16-port 1000BaseX , Actual: Network Analysis Module

Insert config module type or do a 'clear config 2'

3 3 16 1000BaseX Ethernet WS-X6416-GBIC no ok

4 4 16 1000BaseX Ethernet WS-X6416-GBIC no ok

6 6 48 10/100BaseTX Ethernet WS-X6348-RJ-45 no ok

7 7 48 10/100BaseTX Ethernet WS-X6348-RJ-45 no ok

8 8 48 10/100BaseTX Ethernet WS-X6348-RJ-45 no ok

9 9 48 10/100BaseTX Ethernet WS-X6348-RJ-45 no ok


We relocated NAM from site to another and I reconfigured it. I tried resetting, but still get mis match error.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
rmushtaq Wed, 06/25/2003 - 09:02
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

What is the software version running on this NAM and the switch above?

vergeerf Mon, 06/30/2003 - 09:42
User Badges:

Hi Richard,


The slot2 was probably occupied by another linecard or supervisor in the past. Configuration is retained when installing a module in this slot. So do as the message advise you. do a and re-install the NAM in the chassis.


Regards,

Frank


Actions

This Discussion