LINE_REPLY error

Unanswered Question
Jul 22nd, 2003
User Badges:

Hi,


I have a tapi code. After successfully linedrop, lineDeallocateCall, lineclose, lineshutdown, the next time when I place a call, sometimes I receive LINE_REPLY error message, the param2 shows LINEERR_RESOURCEUNAVAIL, but this is not always happen. But once it happens, I have to try 2-7 times to make a call again. I wait for the LINE_REPLY message after I call linedrop method. Does anybody knows what is missing?


Thanks

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
jshepard Thu, 08/07/2003 - 09:13
User Badges:
  • Cisco Employee,

This sounds like a problem you could use Cisco Developer Services to assist you with.

www.cisco.com/go/developersupport

Using logs, and call flow, they will be able to diagnose and troubleshoot.

thierry.berwart_2 Tue, 12/21/2004 - 02:23
User Badges:

Hi,


I downloaded the TAPISampleApp example from cisco :

"

This sample applications exemplifies the following TAPI functionalities:

a. Answering a call

b. Playing a greeting

c. User Options

1. Recording a message

2. Call Redirecting

3. Call Forwarding

4. Call Conferencing

5. End Recording Message

d. Silence detection."


When I launch this application, I receive :

Device found!!

Device ID: 10

Device Name: Cisco Line: [CTI-01] (8045)


Error in opening line.

LINEERR_RESOURCEUNAVAIL


So I have also a lineerr_resourceunavail ...

Do you know what can be the problem ?


Thanks


Thierry

Actions

This Discussion