×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

IPCC Express backup fails from callmanager

Unanswered Question
Feb 24th, 2004
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Hi,

I have a 2 callmanager cluster and a stand alone IPCC express. (ccm3.3(3)sr2 & CSA & backup 3.5.44, CRA3.1(1)sr2 & backup 3.5.44(target) all with Symantec anti-virus)


Added the IPCC express as CRA target on the callmanager.


The backup fails on cra:

--------------------

[09:36:46] Finding latest cra database on Ndc1cc001

[09:36:46] Fatal Error - Error finding SQL database: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection

[09:36:46] Fatal Error - Could not find a craSQL database on Ndc1cc001

[09:36:47] Finding latest ccdr database on Ndc1cc001

[09:36:47] Fatal Error - Error finding SQL database: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection

[09:36:47] Fatal Error - Could not find a ccdrSQL database on Ndc1cc001

[09:36:47] Finding latest scheduler database on Ndc1cc001

[09:36:47] Fatal Error - Error finding SQL database: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection

[09:36:47] Fatal Error - Could not find a schedulerSQL database on Ndc1cc001

[09:36:47] Finding latest ICD database on Ndc1cc001

[09:36:47] Fatal Error - Error finding SQL database: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection

[09:36:47] Fatal Error - Could not find a ICDSQL database on Ndc1cc001

---------------------------


any ideas?


cheers


Sascha

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
venkasub Tue, 02/24/2004 - 19:48
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Hi,

Please carry out the following sequence of checks and if problem still persists, please open a TAC case.


1) Is stiBackup installed as 'Backup target' on the CRA server?

If your backup server and CRA server are different machines the backup software has to be

installed on both; as 'Backup Server' on the machine that conducts the backup and as 'Backup Target'

on the machine that needs to be backed up.

2) Synchronize the BackAdmin Passwords on the two systems.

3) Verify that the Backup Server can access the Backup Target using the BackAdmin Account - This can

be done by right clicking on the backup utility icon running in the system tray on the Backup

Server, choosing Configure Settings, choosing the CRA tab, then entering in the necessary info in

the Authentication and Verification section.

4) Verify that the stiBack for Cisco IP Telephony Applications Service is running and that it also

is using the BackAdmin account and synchronized password.


For your reference the following link explains the install of the backup and recovery tool for the CRA side.

This section advises to configure this utility as a backup target to an existing backup server.


http://www.cisco.com/univercd/cc/td/doc/product/voice/sw_ap_to/apps_3_1/english/admn_app/get_str/gsch3_1.htm#1185214


Regards

Venkat

Sascha Monteiro Wed, 02/25/2004 - 14:53
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

thanks, it's working now....

I used the backadmin account, didn't validate...

uninstalled the backup from cra, reinstalled with correct backadmin phrase..not validated....but installed anyway...

then changed the password from MMC...and it worked!

it looks like that the password is not delivered correct to windows from the cisco installer...!!!

Actions

This Discussion