I need help for the VRU PIM (on PG) that not connect to the IPIVR

Unanswered Question
Feb 25th, 2004

I have a problem with IPCC Enterprise, the ICM Subsystem will not go in service and the VRU PIM (on PG) not connects to it.

I have control all this thinks:

1. IP address & port # PIM is trying to connect to

2. VRU connection port (on IPIVR) and in VRU PIM (trying to connect on) .

3. Service control feed set up in VRU PIM setup.

4. ICM VRU scripts in ICM subsystem, CTI Route points & ports in JTAPI subsystem

The problem is that the PG connect to the VRU but the connection was later aborted by he VRU.

The log of the PIM report that:

“Attemping to connect to 10.20.168.10 port 5000

Connection to VRU established

Timeout occurred waiting for response to open Rec (=Message Type 3) Message

Error Receiving data from VRU last API error 10053 unestablished connection was aborted by the software in your host machine”

Thanks for every help that you can give to me, I need a solution desperately, help me for every think i can check in the configuration.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating: 0 (0 ratings)
michael_oldham@... Wed, 02/25/2004 - 17:01

you need to look at the IVR logs to see why it dropped the connection. On the IP IVR just turn on all traces

rboice Fri, 08/20/2004 - 15:43

I am having the same problem. Did you find the answer for this?

Thanks

adignan Sat, 08/21/2004 - 06:59

Check your DNS - especially the reverse lookup of the pim ip address on the cra machine.

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted February 25, 2004 at 2:34 AM
Stats:
Replies:3 Avg. Rating:
Views:349 Votes:0
Shares:0
Tags: No tags.
 

Discussions Leaderboard

Rank Username Points
1 3,177
2 1,987
3 1,602
4 1,335
5 1,265
Rank Username Points
100
15
10
10
5