×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

LMS 2.5 CiscoView 6.1.1 & Catalyst 3750 problem....

Unanswered Question
Oct 24th, 2005
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

I have an LMS 2.5 Server running the very latest patches of everything. CiscoView 6.1.1 is installed and I have added the latest updates for the devices I have.

I have recently added a Catalyst 3750-48TS to the network and have imported this into LMS 2.5. If I try and use CiscoView I just get a rectangle with a '1' in the top left hand corner. I can right-click and view System Info etc but there is no image of the 3750. The other devices all show up OK.


Any ideas?


Andy

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
nhabib Mon, 10/24/2005 - 11:52
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

- What IOS is the 3750 running?

- Does it show up as a black box?

andrew.butterworth Mon, 10/24/2005 - 12:15
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

The 3750 is running the latest IOS (12.2(25)SEC2) IP Services image (crypto). Yes, it appears as a black box with a '1' in the upper left hand corner.


Thanks


Andy

nhabib Mon, 10/24/2005 - 15:05
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

I have attached a patch and install instructions.

 

Let me know if it works for you.

 

 

 

andrew.butterworth Tue, 10/25/2005 - 00:28
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

Thanks for the files. I have just installed them and it has fixed the problem - I can now see the switch in CiscoView 6.1.1. This is obviously a patch that was provided by Cisco TAC or internally as I can't find this on CCO anywhere, nor could I find any bug details. The release notes just state issues with the WS-3750-48PS and the WS-C3750-24FS. I assume other switches were affected as well?


Thanks


Andy

Actions

This Discussion