×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Stupid CSS and Partition issue

Unanswered Question
Dec 6th, 2005
User Badges:

Hi all, I've got a strange behaviour (I think). We're running CM 4.1.3 and external lines are 4 FXO-ports.

I've got a Route List and Route Group with 3 fxo's and a RL/RG with the other 4th FXO. I want phones to call out using the 3FXO-RL and a fax to use the 1FXO-RL.

For the phones this works just fine. However, for the Fax it doesn't.

I've created a 2 Route Patterns, 0.! and 0.!# with par: Par_FAX(predot). The fax's CSS is CSS_FAX with only Par_FAX in it. The RP's with Par_FAX point to the RL/RG with the one FXO and I keep getting: 'I'm sorry your call...


This SHOULD be SO easy but I can't get it up and running..

The first one gets a pint of beer!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
gogasca Tue, 12/06/2005 - 08:34
User Badges:
  • Green, 3000 points or more

The 4th FXO in the 1FXO-RL is registered?

The status of the RouteList should be registered, if not reset it.

If you place a call from that line, I mean disconnect the line from the FXO interface using an analog phone does it works?

If you try another Route Pattern different than 0.!# does it works?


Let us know



believ1 Mon, 12/12/2005 - 08:07
User Badges:

Hello there,

Yes, the FXO is registered and so is the RL. BTW, I've also tried pointing to the FXO directly from the RP! I've implemented a workaround and it appears to work. I've entered another RP: 0.X! and now it works...


Thanks for the reply!!

Actions

This Discussion