Simlar to 'PRI Call lock up' below but....

Unanswered Question
Dec 21st, 2005
User Badges:

I have an issue where I can call into the PRI 23 times and get the same results everytime. The results are that sometimes I call into the system and get solid 2 way communication, in the No good category I get no ring backtones or audio from behind the PRI, though they can hear me. Check out the sequence below. I can repeat this time after time. Is it my NM or Teleco. I have the NM-HDV-2T1, and I already swapped from S1/0 to an unused S1/1. NG.

Call #1 No Good,

#2-11 Good, #12-16 NG, #17-20 Good, #21 NG, #22-23 Good.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
mparekh Wed, 12/21/2005 - 11:34
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

If you are able to repeat this sequence time after time, then there could be a possibility that the B-Channels in time slot 1 and 12-16 are bad.


Have you opened a ticket with your telco yet? Have them investigate.

msolak Wed, 12/21/2005 - 12:31
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

hi,


seems to be a dsp issue.

you can see which dsp is assigned to the b-channels with "show voice dsp".

1) reload the router

2) if this not helps change hdv with dsps.


greetings


mehmet


MarkMonteleone Wed, 12/21/2005 - 19:26
User Badges:

I thought the first T1 port might be bad. I changed to the next port on the NM-MFT2t1. between that and changing the 'channel selection' to top down it seems to have made the calls in a little better. But never the less I still get a random one-way here and there. When I checked my DSP's I saw the 0 slot was empty and 1-4 were filled.

Should the 0 slot be filled?

What am I looking in the show voice dsp?

Actions

This Discussion