×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

QRT not working

Unanswered Question
Feb 6th, 2006
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,
  • Cisco Designated VIP,

    2017 IP Telephony, Contact Center, Unified Communications

I configured QRT but everytime I press

the softkey nothing happens and I get:


Error: kCtiDeviceOpenFailure - Device Open failed

CTI Connection Id: 6

Device Name: SEP001647E1D0C1

UNKNOWN_PARAMTYPE:ReasonCode: 2362179744

App ID: Cisco CTIManager

Cluster ID: CGCCluster

Node ID: 10.50.140.21

CTI Application ID: Quality Report Tool

Process ID: 1300

Process Name: CtiHandler

Explanation: Application is unable to open the device

Recommended Action: Check the reason code and correct the problem.


I have not restarted the CTI service because it is in production right now. I'll try it later. Is there anything else I should be trying?


Chris

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
gogasca Mon, 02/06/2006 - 16:59
User Badges:
  • Green, 3000 points or more

Hi Chris is CEF enabled in all servers in the cluster?

Only recap an Internal DDTS (U) in which Callback and QRT do not work on Phones registered to secondary CCM

The problem was because CTI Manager tried to open a device on a wrong node.

Let us know if Restarting CTI help.


Thanks


Chris Deren Tue, 02/07/2006 - 05:04
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,
  • Cisco Designated VIP,

    2017 IP Telephony, Contact Center, Unified Communications

As I susspoected restarting te CTIManager service did the trick.


Chris

Actions

This Discussion