IPV6 NAT-PT problem

Unanswered Question
Feb 21st, 2006
User Badges:

Hi, I am installing a NAT-PT router translator to join ipv4 and ipv6 networks. I keep getting this error message:


*Feb 21 14:00:36.959: IPv6 NAT:v4tov6 entry not found


Here is the running config of the NAT-PT, I`ve used all my cards and I can`t figure out what the problem is. HElp please !


#show run

Building configuration...


Current configuration : 2468 bytes

!

version 12.4

service timestamps debug datetime msec

service timestamps log datetime msec

no service password-encryption

!

hostname TRANSLATOR

!

boot-start-marker

boot system flash:c2800nm-advipservicesk9-mz.124-4.T1.bin

boot-end-marker

!

logging buffered 51200 warnings

!

no aaa new-model

!

resource policy

!

ip subnet-zero

!

!

ip cef

!

!

no ip domain lookup

ip domain name yourdomain.com

!

ipv6 host s3 3FFE:C00:C18:F004:213:80FF:FE4F:A4C1

!

voice-card 0

no dspfarm

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

username xxx privilege 15 secret xxxx

!

!

!

!

!

!

!

interface FastEthernet0/0

description $ETH-LAN$$ETH-SW-LAUNCH$$INTF-INFO-FE 0/0$

ip address 10.10.10.1 255.255.255.248

duplex full

speed 100

ipv6 address 3FFE:C00:C18:F004::1/64

ipv6 enable

ipv6 nat prefix 3FFE:C00:C18::/96 v4-mapped v4map_acl

ipv6 nat

!

interface FastEthernet0/1

ip address 192.168.1.1 255.255.255.0

duplex auto

speed auto

ipv6 enable

ipv6 nat

!

ip classless

!

!

ip http server

ip http authentication local

no ip http secure-server

!

access-list 1 permit 192.168.0.0 0.0.255.255

ipv6 nat translation udp-timeout 600

ipv6 nat v4v6 source list 1 pool v6pool

ipv6 nat v4v6 pool v6pool 3FFE:C00:C18:F::1 3FFE:C00:C18:F::9 prefix-length 128

ipv6 nat v6v4 source list pt-list pool v4pool overload

ipv6 nat v6v4 source list pt-list1 pool v4pool

ipv6 nat v6v4 pool v4pool 192.168.2.1 192.168.2.10 prefix-length 24

ipv6 nat prefix 3FFE:C00:C18::/96

!

!

!

!

ipv6 access-list pt-list1

permit ipv6 3FFE:C00:C18::/48 any

!

control-plane

!

!

!

!

!

!

!

!

!

banner login ^C

-----------------------------------------------------------------------

Cisco Router and Security Device Manager (SDM) is installed on this device. This

feature requires the one time use, initial credentials, of username "cisco"

with password "cisco".


Please change these publicly known initial credentials through SDM or IOS CLI.

Here's the Cisco IOS command:


no username cisco


NOTE: Please add a new username to be able to launch SDM for router management.


For more information about SDM please follow the instructions in the QUICK

START GUIDE for your router or at

http://www.cisco.com/go/sdm

-----------------------------------------------------------------------

^C

!

line con 0

login local

line aux 0

line vty 0 4

privilege level 15

login local

transport input telnet

line vty 5 15

privilege level 15

login local

transport input telnet

!

scheduler allocate 20000 1000

!

end



Thanks

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
patricio.rodriguez Mon, 02/27/2006 - 10:13
User Badges:

Hi,

Thank you for your help. I have used this link for configuring this feature and It didn´t work OK.

Do you have another link with diagram or topologies?.

Regards.

Actions

This Discussion