×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

WebVPN Authentication

Unanswered Question
Mar 29th, 2006
User Badges:

I successed to let remote access users to be authenticated using ACS

(which use windows database)\.


but this did not work with WebVPN

it's only successed with Internal database.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
morgsizun Mon, 04/03/2006 - 04:14
User Badges:

I suppose you use a vpn3000.


I think you should add your server for the group using webvpn under:

configuration | user management | groups

select your group and add an authentication server.


regards.


colomacrespi Tue, 04/04/2006 - 03:21
User Badges:

You don´t need to add an authentication server to the WebVPN Group. As it is explained in the configuration guide, the webvpn feature uses the global authentication parameters.


Anyway... I´m looking for the same thing...Were you able to find sort of solution to this?



morgsizun Wed, 04/05/2006 - 04:46
User Badges:

I agree with you but in this guide , it's explained that the first active server, independent of type, is used for authentication and authorization of WebVPN sessions.

So i tink that if the internal database is in first position in your authentication server list , the request isn't forwarded to next servers.


Regards.


w_basheer Thu, 04/06/2006 - 22:28
User Badges:

I successed to do this :

Authentication using ACS (Active Director)

I added a link URL point to http server.

Citrix BUT when i tried to open any application it gives me error stating that protocol error

p-weir Thu, 04/06/2006 - 06:02
User Badges:

Check under Configuration>System>Servers>Authentication that your RADIUS server is defined and at the top of the server list. Using the TEST option is very useful also.


Cheers, pete

w_basheer Thu, 04/06/2006 - 22:27
User Badges:

I successed to do this :

Authentication using ACS (Active Director)

I added a link URL point to http server.

Citrix BUT when i tried to open any application it gives me error stating that protocol error

Actions

This Discussion