ASA5510 Issue First Part

Unanswered Question
Apr 2nd, 2006
User Badges:

Hi there. I'm trying to configure an ASA5510 with no luck.


My network is very simple. Computers on the inside with a single router connected to the internet. Use NAT to protect inside addresses and allows access to cetain machines with static addresses.


Here is my config file. Can someone help me to see what I'm mising. I can ping the inside interface and the gateway but nothing outside. Traffic will not flow out or in.


Result of the command: "show running-config"



multicast-routing

names

name 1.0.0.153 charlies

name 1.0.0.152 exme01

name 1.0.0.151 webserver

name 1.0.0.150 server

interface Ethernet0/0

nameif outside

security-level 0

ip address 207.xxx.xxx.254 255.255.255.240

interface Ethernet0/1

nameif inside

security-level 100

ip address 1.0.0.102 255.0.0.0

interface Ethernet0/2

shutdown

no nameif

no security-level

no ip address

interface Ethernet0/3

shutdown

no nameif

no security-level

no ip address

interface Management0/0

nameif management

security-level 100

ip address 192.168.1.1 255.255.255.0

management-only

passwd xxxxxxxxx encrypted

boot config disk0:/asa711

ftp mode passive

dns domain-lookup outside

dns name-server 64.xx.xxx.xx

object-group network MYSERVERS

network-object webserver 255.255.255.255

network-object server 255.255.255.255

network-object exme01 255.255.255.255

network-object charlies 255.255.255.255

object-group service WEBSERVICES tcp

port-object eq www

port-object eq https

object-group service EMAILSERVICES tcp

port-object eq pop3

port-object eq smtp

port-object eq chargen

object-group service VPNSERVICES tcp

port-object eq pptp


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion