×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
nhabib Wed, 04/26/2006 - 06:36
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

It could be that they are not supported.

What is the sysObjectID of the AP's?

AubreyBurt Wed, 04/26/2006 - 06:47
User Badges:

I have AP350's and AP1200's...


RFC1213-MIB::sysDescr.0 = STRING: "Cisco Internetwork Operating System Software ..IOS (tm) C350 Software (C350-K9W7-M), Version 12.2(13)JA1, EARLY DEPLOYMENT RELEASE SOFTWARE (fc1)..TAC Support: http://www.cisco.com/tac..Copyright (c) 1986-2003 by cisco Systems, Inc...Compiled Fri 14-Nov-0"

RFC1213-MIB::sysObjectID.0 = OID: CISCO-PRODUCTS-MIB::ciscoAirAp350IOS


RFC1213-MIB::sysDescr.0 = STRING: "Cisco Internetwork Operating System Software ..IOS (tm) C1200 Software (C1200-K9W7-M), Version 12.2(13)JA3, EARLY DEPLOYMENT RELEASE SOFTWARE (fc1)..Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport..Copyright (c) 1986-2004 by cisco Systems, Inc...Compi"

RFC1213-MIB::sysObjectID.0 = OID: CISCO-PRODUCTS-MIB::ciscoAIRAP1210


nhabib Wed, 04/26/2006 - 06:56
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

Both ciscoAirAp350IOS (1.3.6.1.4.1.9.1.552) and ciscoAIRAP1210 (1.3.6.1.4.1.9.1.525) are supported in your version.


What error message (if any) do you get when you try to collect their inventory?

AubreyBurt Wed, 04/26/2006 - 07:41
User Badges:

What error message (if any) do you get when you try to collect their inventory?


I am new to 2.5.1 and I do not see how to do this. I am also looking for Check Device Attributes.

nhabib Wed, 04/26/2006 - 07:44
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

RME -> Devices -> Inventory -> Inventory Jobs -> Create

Select the AP's and run the job

nhabib Wed, 04/26/2006 - 07:56
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

Looks like there are other issues to address then.

Sorry, not sure what could cause this.

AubreyBurt Thu, 04/27/2006 - 10:23
User Badges:

i was able to run the collection and they all failed with one of the 3 reasons listed below.



-Device sensed, but collection failed

-Transport session to device failed. Cause: Authentication failed on device.

-Device Collection Failed


ggolding Thu, 05/18/2006 - 15:38
User Badges:

I had a similar problem with 1200 aps. Upgraded the IOS to 123-4 & the inventory is now working.

Actions

This Discussion