×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

CiscoView 5.5 not showing all switches in a stack

Answered Question
May 22nd, 2006
User Badges:

Hi,

I am running LMS 2.2 with all SP and IDUs CV5.5 is running the lasest device packages, how ever when viewing a 3750 stack with 3 switches only 2 are showing up. We also have a stack of 2 that is only showing 1 switch.


Any Ideas?


Alex.

Correct Answer by David Stanford about 11 years 3 months ago

Sorry, thought 5.1 was on CCO


It looks like you're running into CSCsb83640 where pkg v5.0 doesn't recognize the 3750's running newer versions of code


This is actually resolved in pkg 5.1 which should be released soon

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (2 ratings)
Loading.
David Stanford Mon, 05/22/2006 - 06:39
User Badges:
  • Cisco Employee,

The latest package for CiscoView should correct this problem. What version of the cview package for the 3750's are you running? Also, what version of code on the 3750s?

a.murray Mon, 05/22/2006 - 07:40
User Badges:

the package we are running is Cat3750.cv50.v6-0.zip, this is the latest one on CCO. All the stacks are running c3750-ipbase-mz.122-25.SEB2.

Correct Answer
David Stanford Mon, 05/22/2006 - 07:48
User Badges:
  • Cisco Employee,

Sorry, thought 5.1 was on CCO


It looks like you're running into CSCsb83640 where pkg v5.0 doesn't recognize the 3750's running newer versions of code


This is actually resolved in pkg 5.1 which should be released soon

Actions

This Discussion