Pix Firewall 506e Stopped Working

Unanswered Question
Jun 7th, 2006
User Badges:


Hi,

I have pix 506e runnig as my Gateway Firewall.

Suddenly i am not able to Ping any interface,not able to telnet internal Interface.

Internet Browsing also stopped .

Can anyone plz tell me the causesa nd remedies for this.


I dont have any Syslog Server enable.


No one has done any changes in Configuration.


Thanks in advance.

Chetan

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
izcan.umit Wed, 06/07/2006 - 22:53
User Badges:

Hi, Chetan


you must access from console in firewall, check its internal interface status, its down, i suppose there is a problem that connection via switch or hardware problem on internal interface


Could you check first,


Ümit

chetankamra Thu, 06/08/2006 - 00:31
User Badges:

Thanks,


I checked everytihng.


Nothing is appearing in Console.


Light Status on PIX.

Network (UP) Blinking

ACT (DOWN) Not Blinking

Power (UP) Stable Green Light



I think there is anything related to hardware failure

What do you all say?



Thanks

Chetan


izcan.umit Thu, 06/08/2006 - 01:46
User Badges:

Again Hi, Chetan


is there any switch between FW and LAN,its yes, check switch please,


you may be isolate switch,


Regards,

Ümit

chetankamra Thu, 06/08/2006 - 04:54
User Badges:

Hi,


Yes there is switch in between. I replaced it and problem continues.


But now i m able to login through Console and Configuration is good and working,

Even i can ping outside/inside from pix, but after 2-3 minbutes PIX suddenly stops working and gives NILL response.


Does it has something related Config or I have to replace the BOX.


Thanks

Chetan kamra


izcan.umit Thu, 06/08/2006 - 22:21
User Badges:

Hi, Chetan


Could you check enviromental system (power outlet, voltage, ground, cable, module...vs) and isolate PIX from another connection (switch, router,pc...vs) and monitor status

Then you may enter factory default, check again.


Regards,


Umit

chetankamra Thu, 06/08/2006 - 22:36
User Badges:

Thanks,

I have done Factory Default.

Ans now thinking of reinstalling the PIX IOS

Cisco PIX Firewall Version 6.3(3)

how can i do that can yoy please help me in doing thsi ASAP.


chetankamra Sun, 06/11/2006 - 21:32
User Badges:

Thanks

But my PIX doesnt goes ahead after reboot.


It is stuck on One location.

I think it hangs when rebooted.

And stopped responding.


Through console also you can only see starting after 1-3 seconds console mesaages are also stopeed.

What can be the reseaon.

I had resto9re factory default on friday and after that it worked for 2 days now suddenly it stopped again

ACT light in sgain DOWN.

ONLY Power,network lights are UP.


Is there any way from whihc i willbe able to Load IOS again.


Thanks in advance

Chetan


izcan.umit Sun, 06/11/2006 - 21:47
User Badges:

Hi Chetan


i understand that PIX has no access,there is no any way from your site,load IOS,i recommend that you take this PIX in your Lab,There is an environment problem or PIX hardware problem.


All the Best,


Umit

Actions

This Discussion