Unity 4.0(4) SA Web Page Error

Unanswered Question
Jul 5th, 2006
User Badges:

Unity 4.0(4)SR1. Having an issue where if the Unity Admin web page is bookmarked in IE, when you try to open it you get the following:


Missing live session flag.

For some reason, /web/global.asa did not fire.

Check that this file is present.

This problem could also be related to DNS issues.

Cannot continue.


Problem started a week ago, up until then no issue, and server has been rebooted. No changes done to system at all. No errors in event log.


If you try http://dcunity1/Web/SA/ or http://dcunity1/saweb we get "The page cannot be displayed"



If you go to the Unity icon in the system tray and choose Launch System Admin, the page works properly.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Ginger Dillon Wed, 07/05/2006 - 08:27
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Hi -

Check to see if your Internet Options, General Page, Temporary Internet Files Settings Tab is set to "Check for newer versions of stored pages - Automatically". Can you ping the Unity server by hostname from your workstation, using the URLs you posted? See if you can do same using the IP address instead, i.e. http://x.x.x.x/web/sa. We occasionally see this error and validate DNS is working fine. The quick fix is to delete/recreate the bookmark.

Ginger

MikeTomasko Wed, 07/05/2006 - 10:31
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

It does sound like a DNS problem so I'd check it by IP like Ginger suggested. Also check your bookmark and be sure it's just http://dcunity1/web/sa. If you created the bookmark after you were logged in, the URL is gonna be something like http://dcunity1/web/sa/FrameASP/StartFrame.asp and I've seen that cause an error if that's your bookmarked page.

Actions

This Discussion