×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

PhraseServer & MIU errors.

Unanswered Question

Uty 4.0.5 & CCM 4.2

VM only install on Ex2k standalone domain.


New install following install guide. At the end of the install, services started ok, but when press messages get sorry the sys is temp una at the moment, please try again later.


Check all permissions again, re-ran perm wiz & msg store wiz, same.


UK English only install, but US English also listed.


I'm getting lots of PhraseServer errors :

Phrase Server Manager, CreatePhraseServerMUByProgID, CreatePhraseServerMUByProgIDLow, AvCommonENG.CMultiUse | AvCommon | ENG | d:\CommServer\Localize\Prompts\ENG\G711\AvCommon\Numbers;d:\CommServer\Localize\Prompts\ENG\G711\AvCommon\DateTime, 0x800A0005 Access is denied.


Also VB Runtime errors:

AvCommonENG001.wav not found in search path d:\CommServer\Localize\Prompts\ENG\G711\AvCommon\Numbers;d:\CommServer\Localize\Prompts\ENG\G711\AvCommon\DateTime


D'ya reckon I need a newer version of TSP?


Any suggestions of working around this without spending another day rebuilding...


Thanks for any posts in advance (I do rate 'em!).


Cheers.


NJ.




  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 3 (1 ratings)
Loading.
MikeTomasko Mon, 09/04/2006 - 12:43
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

What version of TSP are you running? Here's some info from a recent TAC case I opened.


These error messages can also indicate a problem with Unity ports,

tracked on Bug CSCsb23638. This happens when using TSP version 8.0.1b, which

is the version of TSP running on your setup. So the next step to take would

be to upgrade the TSP to a newer version:

http://www.cisco.com/cgi-bin/tablebuild.pl/unity-cm-tsp-8x.

Tried latest TSP, same. Check all language & conv settings ok.


Tried re-run unity setup re adding a new language, same. I think there may be a prob with the 2nd DVD even though it doesn't error. When prompted for DVD 2 for ENG-UK it doesn't seem to read anything from the DVD before asking for DVD 1. Dodgy media???


Gonna try downloading some new CDs..

Actions

This Discussion