×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

Win 98SE Startup Logon Problem

Unanswered Question
Sep 8th, 2006
User Badges:

All our Win 98SE had the startup logon problem when we migrated to Cisco 1240AP. Previously, we don't had this problem when we are still using the SMC AP.


When we want to login to windows 2000 Domain during startup, the system will complain that it can't find a DC and we had to click ok to proceed. Once login, we can see that it can detect the AP with good signal strength. Then we need to logoff and then only we can login to the Domain without any problem.


But when we restart the system to login to the Domain again, the same problem occurs. Only when you click ok to login without network and then logoff again to login without restart the system, then the PC can find the Domain and login without problem. All our PCs are using the static IP assignment with DNS and WINS configure.


We are currently using the DLink client wireless adapter and we had try to change to Belkin client wireless adapter with more recent Win98 driver but with the same problem.


Our Window XP don't had this issue. As i had said, previously when we are using a SMC AP, we don't had this problem.


Anyone here had the same problem that had a solution ?


Thanks.


CMYip

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
bwalchez Thu, 09/14/2006 - 07:23
User Badges:

I think the server has to be in the same domain

Actions

This Discussion

 

 

Trending Topics: Other Wireless Mobility

client could not be authenticated
Network Analysis Module (NAM) Products
Cisco 6500 nam
reason 440 driver failure
Cisco password cracker
Cisco Wireless mode