CME endpoint registration with GK

Unanswered Question
Sep 14th, 2006
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,
  • Cisco Designated VIP,

    2017 IP Telephony, Contact Center, Unified Communications

I am running CME and GK on the same 2821 router (IOS 12.4.3e) and for some reason the e.164 numbers do not register with GK even though I did not enter "no reg" on ephone-dn. Interestingly ephone-hunts register with e.164 number just fine. Any clues?


Chris

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
thisisshanky Thu, 09/14/2006 - 12:26
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

Chris,


I am experiencing the same problem on my 2600. tried reloading the router (both GK and CME) doesnt make any difference. Bug..?


You can always use alias on GK to point to CME ephone-dn's static and route the call that way.

yshraybman Thu, 09/14/2006 - 12:38
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

This is possible bug CSCsb39861, but (3e) is not listed under affected version.

thisisshanky Thu, 09/14/2006 - 12:45
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

i have seen several bugs that Cisco say is fixed in an earlier version, show up in newer versions..

Chris Deren Thu, 09/14/2006 - 12:40
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,
  • Cisco Designated VIP,

    2017 IP Telephony, Contact Center, Unified Communications

I get around using tech prefix, but I was just wondering what the issue was.


Chris

Chris Deren Thu, 09/14/2006 - 17:52
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,
  • Cisco Designated VIP,

    2017 IP Telephony, Contact Center, Unified Communications

I agree, I just ran into DSP bug that was suppose to be fixed on 12.4.3e, but I guess wasn't. Per TACs suggestion I upgraded to 12.4.3f. The issue did not start happening until 3 weeks in production, so we'll see what happens.


Chris

Actions

This Discussion