×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

WLSE Console Port

Unanswered Question
Oct 5th, 2006
User Badges:

I'm trying to configure a new WLSE. I try to connect to the console port on the back of the box with a x-over RS-232 DB9 cable. My Hyperterm is set for 8-N-1 flow control:none. No monitor or USB ports are plugged in. I don't get any response. I've also tried with a straight through RS-232 cable. Can someone tell me what I'm doing wrong?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ethiel Thu, 10/05/2006 - 12:16
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

Have you tried a null-modem cable? It's been a long time since I worked on a WLSE, but I seem to recall it might have wanted a null-modem since it is essentially a PC-to-PC connection.


Also, if you are on a 1105, make sure you are using the serial port on the front, not the back of the chassis.


-Eric

rolandshum Thu, 10/05/2006 - 13:36
User Badges:

Yep tried the null modem and a straight through cable. The model I have only has a serial port in the back so no mistake on that.

ethiel Thu, 10/05/2006 - 13:47
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

I may have to defer to someone else then. As I said, it's been a while, so I'm not sure what else it could be.


Are you using the cable that came with it? It sounds like the WLSE comes with 2 rj45-db9 connectors and a rj45 "serial" cable. I am not sure of the pinouts of the rj45-rj45 cable, but I think that was a normal ethernet pinout.


-Eric

Actions

This Discussion

 

 

Trending Topics: Other Wireless Mobility

client could not be authenticated
Network Analysis Module (NAM) Products
Cisco 6500 nam
reason 440 driver failure
Cisco password cracker
Cisco Wireless mode