Problem with VTA and MCU

Unanswered Question
Oct 19th, 2006
User Badges:

VTA 2.0.2

CCM 4.1(3)sr3c

MCU3515-12 with 5.0.58 running in SSCP mode.


All works as expected upto 3 parties in both ad-hoc and meetme.

When 4 parties involved works fine with meetme, but not with ad-hoc. The person initiating the conference only sees 2 parties, others see the other 3 ok (but only when enabled "no self see"). When "no self see" is disabled, initiating party still only sees 2 others, and the others get a black screen.

The CCM meetme & ad-hoc max number is set to 6.

All parties are in the same location/region so no B/W issues. All running G711.


Anyone seen similar problems?

Many thanks.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
gmarogi Wed, 10/25/2006 - 10:34
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

The issue is that it can hold only upto two neighboring parties and to resolve the issue it can be upgraded to other version where it can hold upto more than two parties.

mamoss Thu, 10/26/2006 - 04:00
User Badges:

Can you explain further. Do you mean upgrade the MCU code? It seems to be on the latest already. The same goes for the VTA code.

Thanks.

clearsargent Fri, 11/03/2006 - 10:18
User Badges:

I am running the same configuration with the same issues. Did we come up with a resolution?

mamoss Fri, 11/03/2006 - 15:32
User Badges:

Unfortunately no resolution as yet. I was kind of hoping Gabriel would explain further what he meant.

wojtek Wed, 11/29/2006 - 10:30
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Hi

I had the same issue, but when I changed MCU software to 5.0.1.0.12 (MCU) and 5.0.1.0.6 (EMP) problem is resolved.

Regards

Wojtek

Actions

This Discussion